Services professionnelles de traduction et d'interprétation

Traductions

français – néerlandais et néerlandais – français
espagnol – néerlandais et néerlandais – espagnol

Maak een professionele indruk met een goede vertaling

Het klinkt cliché maar je website en andere marketinguitingen zijn echt het visitekaartje van je onderneming. Je hebt zelf vast al eens je wenkbrauwen opgetrokken bij het lezen van een of andere vertaalde handleiding en dat gevoel wil je waarschijnlijk niet achterlaten bij je klanten. Kies voor een goede vertaler en straal daarmee kwaliteit en professionaliteit uit naar je klanten.

Kwaliteitswaarborg

Goedkoop wordt vaak duurkoop want een kleine fout kan grote gevolgen hebben. Als je mij inschakelt voor vertaalwerk krijg je kwaliteit. Ik heb een groot netwerk met goede native vertalers die hun sporen hebben verdiend en die ervaring hebben met teksten in jouw vakgebied. Alle teksten worden dubbel gereviseerd en ik steek mijn hand in het vuur voor de kwaliteit die we leveren.

Beëdigde vertalingen

Als registervertaler kan ik ook beëdigde vertalingen Frans-Nederlands en Nederlands-Frans en Spaans-Nederlands en Nederlands-Spaans voor je verzorgen.

Monique heeft onze leverings- en betalingsvoorwaarden vertaald in het Frans en Spaans. De tussentijdse communicatie verliep erg prettig. Wat we ook waarderen is haar zorgvuldigheid: ze heeft ons alert gemaakt op onduidelijke formuleringen in onze Nederlandse tekst en goede voorstellen gedaan ter verbetering. Mochten wij in de toekomst opnieuw een tolk of vertaler nodig hebben, dan zullen we haar beslist contacten!’

Daniëlle Mooij

Projectmanager, REPA Conveyor Equipment BV

Monique heeft ons businessplan vertaald van het Frans naar het Nederlands en daarover waren wij meer dan tevreden! Monique heeft niet alleen de vertaling snel gemaakt en op heel professionele wijze, maar ze heeft ons ook veel waardevolle adviezen gegeven met betrekking tot ondernemen in Nederland. We kunnen haar alleen maar aanbevelen!

Loïc Grandsire

Directeur – Briocherie

Wil je een tekst laten vertalen?

Mail me dan de brontekst (indien mogelijk graag in word), zeg erbij om welke taal het gaat en de gewenste deadline. Ik neem dan contact met je op voor een vrijblijvende offerte.

monique@tolkfransenspaans.nl

0646338535