Services professionnelles de traduction et d'interprétation

Souhaitez-vous que les choses soient claires pendant une conversation importante ?

En qualité d’interprète et traductrice du néerlandais et de l’espagnol je serai ravie de vous aider,
pourque vous puissiez atteindre vos objectifs avec vos interlocuteurs aux Pays-Bas, en Espagne ou en Amérique du Sud. 

Pour des entreprises et des organisations internationales, des avocats, des notaires et des personnes privées

Vermijd onduidelijkheden die je duur komen te staan

Google translate kan handig zijn maar als het gaat om belangrijke zaken wil je geen onduidelijkheden die je duur kunnen komen te staan. Vaker dan wordt gedacht is het Engels van je klant onvoldoende en komt je boodschap niet helemaal aan. Zo blijf je aan de oppervlakte en dat is zonde van de tijd, geld en van de onbenutte kansen.

Het kan ook anders gaan. Ik kan je helpen om een gesprek te voeren waarin alles besproken kan worden, hoe technisch of lastig ook, waarin je samen tot de kern komt zodat je duidelijke afspraken kunt maken.

Tijdens het gesprek ben ik je stem. Ik breng je boodschap duidelijk over, precies zoals jij het zegt. Ik ken de gewoontes en cultuur van je gesprekspartner en voorkom dat je signalen mist. Communicatie is immers zoveel meer dan woorden.

Je klant zal waarderen dat hij gewoon zijn eigen taal kan spreken en begrijpt alles wat je wilt overbrengen. En jij kunt je volledig focussen op de inhoud van je gesprek en op je gespreksdoelen.

Tolken & vertalingen

Zo kan ik je helpen

Tolken

Ik kom voor je tolken op locatie of met telefoon- video. Consecutief en simultaan.

  • Tolkdiensten Frans
  • Tolkdiensten Spaans

Vertalen

Ik zorg voor de vertaling van juridische documenten, brochures, handleidingen etc.

  • Frans-Nederlands en Nederlands-Frans
  • Spaans-Nederlands en Nederlands-Spaans

Hallo, ik ben Monique!

Ik ben beëdigd tolk en vertaler Frans en Spaans en heb een ruime ervaring met tolken en vertalen voor internationale bedrijven, organisaties, de Nederlandse politie, rechtbanken, advocaten (straf- en civielrecht) en de immigratiedienst. Graag zet ik mijn ervaring en kennis van de Franse, Afrikaanse, Spaanse en Latijns-Amerikaanse culturen in om jouw meetings tot een succes te maken. Ik wil dat jij de best mogelijke resultaten boekt en met Frans- of Spaanstalige contacten kunt overleggen, contracten kunt bespreken, dossiers kunt afwikkelen zonder enige barrière.

Mijn missie is geslaagd als jij en je gesprekspartner geen enkele belemmering voelen tijdens jullie bijeenkomst. Mijn doel is dat het gesprek zo vloeiend verloopt dat je bij wijze van spreken vergeet dat ik jullie stem was tijdens het gesprek.

 

Monique

Monique heeft als tolk Spaans en vertaler Spaans ondersteuning verleend aan een politieonderzoek in Zuid-Amerika. Het team heeft het werken met Monique als deskundig en plezierig ervaren. Voor Monique zijn integriteit en kwaliteit vanzelfsprekend, zowel in directe omgang als tolk, maar ook als vertaalster!

Medewerker politieonderzoek

Nationale Politie

Wij schakelen Monique regelmatig in als tolk Frans tijdens bezoeken van Franstalige klanten. De communicatie via Monique verloopt altijd vloeiend en gemakkelijk. Ze zoekt geen seconde naar woorden, is op de hoogte van vaktermen en haar houding is zeer professioneel: neutraal, correct en ‘onzichtbaar’ als tolk.

Hugo Visscher

De Heus Koudijs Animal Nutrition B.V.

Monique Lokkerbol heeft tijdens een zitting over familierecht (ondertoezichtstelling en uithuisplaatsing) getolkt voor mijn Franse cliënt. Dit heeft zij voortreffelijk gedaan. Ze is een uitstekende Franse tolk!

Mr. J.J. Stobbe

Vertaler of tolk Frans of Spaans nodig?

Neem hieronder contact met me op.

monique@tolkfransenspaans.nl

0646338535